Skip to content →

ESKPSM Posts

KEDAH – PERAK – SELANGOR Keluar saja dari Kedah kami terus mencari tempat untuk di explore. Keluar dari highway dan pilih untuk ikut jalan-jalan bandar. Tempat seterusnya gunung yang kami nampak sepanjang jalan setelah keluar dari Kedah. Sangat tinggi dan jelas, nampak puncaknya. Rupanya gunung itu sebelah dengan laut, Gunung…

Leave a Comment

SELANGOR – KEDAH Perjalanan ke Kedah memang sangat menguji kesabaran. Disebabkan musim perayaan, perjalanan yang patut ambil masa dalam 4 jam jadi 9 jam. Traffic jam yang sangat teruk. R&R penuh dengan orang. Apa boleh buat, memang begitulah musim perayaan. Semua ingin lari. Aku dengan tidak cukup tidur memang kena…

Leave a Comment

Road trip pertama kami berdua yang paling jauh. Dari Selangor ke Kedah dan ke Selangor semula. Fuhh penat wei, tapi syiooook. Ke Kedah sebenarnya untuk kenduri kahwin kawan isteri aku ni. Jadi peluang untuk kami eskapiiiii!. Kami terus buat plan ke mana nak pergi, di antara Kedah dan Selangor. Kebetulan masa…

Leave a Comment

Tempat Baru

7 bulan tinggal dengan mak mertua, memang macam-macam ragam. Tapi tak tipu la, rindu juga dengan mereka semua. Sebenarnya, dah 18 tahun aku tinggal sendiri, sejak dari sekolah menengah. Dan tiba-tiba tinggal dengan family, kekok sikit rasa macam limited je nak buat apa-apa. So aku dan isteri start plan untuk sewa…

Leave a Comment

Blog ini

Blog ini syok sendiri je, apa yang jadi di sekeliling aku dan diri aku. Aku suka design, salah satunya website design. Blog ini lah akan jadi tempat aku men-design ikut style suka hati aku sendiri. Tapi sebenarnya di-dediksi-kan khas untuk isteri (si budak nakal) aku. Dia banyak juga menulis pasal kami…

Leave a Comment

Lorem ipsum

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat…

Leave a Comment